Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Få tips, ideer og inspiration til håndarbejde, bolig, blomster, hobby og lækre madopskrifter. Du kan også se frem til skønne tilbud. Sendes mandag og lørdag.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørBagværk
Brød med smag er meget velegnet tilbehør til den varme mad, men også i madpakken er det perfekt.
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet, og tilsæt durumhvedemel og lidt af det almindelige hvedemel. Lad dejen forhæve tildækket 10 min. Tilsæt salt, olie og resten af hvedemelet. Rør dejen godt sammen, gerne på en køkkenmaskine. Dejen kan ikke æltes, da den er fugtig. Lad dejen hæve tildækket 1 time et lunt sted.
  2. For en bradepande 30 x 40 cm med bagepapir. Fordel dejen heri. Lad brødet efterhæve 10 min. tildækket. Tryk fingrene ned i dejen, og lav fordybninger. Drys med rosmarin, timian og parmesanost. Dryp med olivenolie, og drys med flagesalt.
  3. Bag focacciabrødet ved 225 gr. på midterste ovnribbe i ca. 18 min., til det er gyldent på overfladen. Tag brødet ud af ovnen. Server focacciabrødet lunt og friskbagt.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Dagens lækkeri

Skønt bagværk