Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom mælk, sukker og citronskal i en gryde, og kog det op. Pisk æggeblommer og majsstivelse sammen. Hæld den varme mælk i, og rør det sammen. Hæld mælkeblandingen tilbage i gryden. Bring langsomt cremen til kogepunktet under omrøring. Sluk for gryden.
  2. Lad cremen småboble under omrøring et par minutter. Pres cremen gennem en sigte over i portionsskåle eller en stor skål.
  3. Lad cremen afkøle mindst en time tildækket i køleskab.
  4. Kog vand, sukker og appelsinskal sammen et par min. Kom honningen i, og kog det sammen 1-2 min. Afkøl blandingen. Fordel honningen over cremen, lige før den serveres, eller giv den til.
Velbekomme!
Annonce
Pin it