Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Tegn abonnement på Hendes Verden

Få Hendes Verden med posten hver uge!

Tegn abonnement her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce


Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom nypresset appelsinsaft i en gryde. Tilsæt skal fra appelsin og citron sammen med sukker og stjerneanis. Lad det hele koge ca. 4 min. uden låg, så lidt af væden fordamper. Kom husblas i blød i koldt vand ca. 4 min. Pres overskydende væde bort. Smelt husblassen i appelsinvæden, når den er kølet ned til ca. 40 gr.
  2. Pisk æggeblomme og sukker let og cremet. Pisk æggehviderne stive, og pisk fløden til skum. Vend æggeblommer, æggehvide og flødeskum i den afkølede appelsinsaft. Kom fromagecremen i en skål eller portionsglas, og lad den stå koldt, til den skal spises (minimum 2 timer).
  3. Skær kumquat i tynde skiver, og kom dem i en gryde med appelsinsaft, sukker og stjerneanis, og lad det koge i ca. 4 minutter.
  4. Lad de syltede kumquatskiver køle af, og server dem til fromagen. Pynt evt. med lidt flødeskum og hele stjerneanis.
Velbekomme!
Annonce
Pin it
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

JULE HJERTE. 23 okt 2014 14:42 Steen
JULE BAMSE I KRÆMMERHUS 22 okt 2014 18:32 Steen
skildpadder 22 okt 2014 13:38 Lene Larsen
Tøffelsokker igjen 21 okt 2014 19:25 anneaalien
Krus-taske nr. 117 21 okt 2014 16:22 UllaSQ
Mobilpung 21 okt 2014 13:28 Lene Larsen

Dagens lækkeri

Skønt bagværk