Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Tegn abonnement på Hendes Verden

Få Hendes Verden med posten hver uge!

Tegn abonnement her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

HER&NU: Se de smukke kjoler

Annonce
Annonce


Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommer, sukker og korn fra vaniljestangen til æggeblommerne er lyse og cremede. Pil skindet af ferskenerne, og befri kødet fra kernen. Skær ferskenkødet i mindre stykker, og blend det til mos. Rør æggesnapsen og ferskenmosen sammen. Tilsæt kærnemælken, og smag den til med citronskal og -saft. Stil koldskålen koldt. Kom de frosne bær i ca. 7 min. før servering, så de kan afgive kulde og tø op.
  2. Smelt smørret på panden sammen med sukker. Drys havregrynene over panden i et jævnt lag, og lad dem stege lidt med. Rør forsigtigt i det med en palet, og rist videre et par minutter over svag til jævn varme. Hæld de smørristede havregryn over på bagepapir, og lad dem køle af.
  3. Server havregrynsdrysset til koldskålen i en skål for sig.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Pin it
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Lille taske i freeform 17 apr 2014 16:25 Nimmer
morfartrøje 17 apr 2014 13:57 Ketty8500
Sweater 17 apr 2014 13:54 Ketty8500
Sokker 17 apr 2014 09:10 Juta
Kniple dug 16 apr 2014 16:17 Jette Bumbech Olsen
knipling 16 apr 2014 16:11 Jette Bumbech Olsen
Syning 15 apr 2014 01:30 Emmasmor