Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Tegn abonnement på Hendes Verden

Få Hendes Verden med posten hver uge!

Tegn abonnement her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

 

 

Følg os på Instagram

@alt_vi_elsker

 

 

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Alle kan lide koldskål, og de fleste kan også lide lidt variation. Så prøv denne med ferskner og sprød havredrys.
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommer, sukker og korn fra vaniljestangen til æggeblommerne er lyse og cremede. Pil skindet af ferskenerne, og befri kødet fra kernen. Skær ferskenkødet i mindre stykker, og blend det til mos. Rør æggesnapsen og ferskenmosen sammen. Tilsæt kærnemælken, og smag den til med citronskal og -saft. Stil koldskålen koldt. Kom de frosne bær i ca. 7 min. før servering, så de kan afgive kulde og tø op.
  2. Smelt smørret på panden sammen med sukker. Drys havregrynene over panden i et jævnt lag, og lad dem stege lidt med. Rør forsigtigt i det med en palet, og rist videre et par minutter over svag til jævn varme. Hæld de smørristede havregryn over på bagepapir, og lad dem køle af.
  3. Server havregrynsdrysset til koldskålen i en skål for sig.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Annonce
Pin it
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

skulderskjerf 20 dec 2014 13:19 anneaalien
klut gul 20 dec 2014 13:17 anneaalien
Julehilsen 18 dec 2014 07:17 Juta
Rød fluesvamp 17 dec 2014 07:04 raha
JULETRÆ 16 dec 2014 20:14 Steen
Zebraer 15 dec 2014 11:18 Hanne Lis Olsen