Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Tegn abonnement på Hendes Verden

Få Hendes Verden med posten hver uge!

Tegn abonnement her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce


Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommer, sukker og korn fra vaniljestangen til æggeblommerne er lyse og cremede. Pil skindet af ferskenerne, og befri kødet fra kernen. Skær ferskenkødet i mindre stykker, og blend det til mos. Rør æggesnapsen og ferskenmosen sammen. Tilsæt kærnemælken, og smag den til med citronskal og -saft. Stil koldskålen koldt. Kom de frosne bær i ca. 7 min. før servering, så de kan afgive kulde og tø op.
  2. Smelt smørret på panden sammen med sukker. Drys havregrynene over panden i et jævnt lag, og lad dem stege lidt med. Rør forsigtigt i det med en palet, og rist videre et par minutter over svag til jævn varme. Hæld de smørristede havregryn over på bagepapir, og lad dem køle af.
  3. Server havregrynsdrysset til koldskålen i en skål for sig.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Annonce
Pin it
Annonce

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Taske 21 jul 2014 21:15 Monika Barsøe
Taske 21 jul 2014 21:14 Monika Barsøe
Sommerbluse 20 jul 2014 16:46 Elisabeth120312
Sokker 19 jul 2014 21:02 Kirsten Steffensen
hjemmesko 19 jul 2014 21:01 Kirsten Steffensen
hjemmesko 19 jul 2014 21:00 Kirsten Steffensen
Sommertop 19 jul 2014 20:58 Kirsten Steffensen
Harley etui 17 jul 2014 13:46 Anette Schultz

Dagens lækkeri