Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bag dejen til kartoffelkagerne. Skær de afkølede eclair op, og fyld dem med konditorcreme nedenfor, ved hjælp af en sprøjtepose. Læg toppene på plads igen.
  2. Creme: Pisk mælk, pasteuriserede æg, sukker, maizena og vaniljesukker sammen i en rustfri kasserolle. Kog cremen op under omhyggelig omrøring, og tag den fra varmen, når den er tyknet. Pisk jævnligt cremen igennem, mens den køler helt af. Det gør, at konsistensen bliver luftig.
  3. Pisk fløden stiv, og bland den i den køleskabskolde kagecreme.
  4. Del marcipanen i 12 kugler. Rul og pres dem ud enkeltvis mellem to stykker bagepapir. Læg dem over kagerne, og sigt lidt kakao over dem til sidst.
Tips!
Har du ikke en sprøjtepose, kan du bruge en frysepose, som du klipper hjørnet af.
Velbekomme!
Annonce
Pin it