Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørBagværk
Lidt rugmel i dejen giver ekstra smag og saftighed til dette store, flotte brød.
Yoghurtbrød med kerner
(1 stk.)
2 dl yoghurt
2 dl mælk
25 g gær
2 tsk. salt
100 g rugmel
ca. 300 g mel
2-3 spsk. 5-kornsblanding
Sådan gør du:
  1. Bland yoghurt, mælk, gær, salt, 5-kornsblanding og rugmel i en skål. Tilsæt 200 g mel, og pisk blandingen jævn. Lad den hæve ca. 45 min.
  2. Tilsæt resten af melet, og ælt dejen færdig. Drys 5-kornsblanding på et ark bagepapir, og vend dejen ud på papiret. Klap den ud i ca. 2 cm’s tykkelse, og tril den sammen. Læg den til efterhævning lunt og tildækket i ca. 30 min.
  3. Rids brødet dybt på langs i den ene side, stil det højt i en 210 gr. varm ovn, og bag det ca. 30 min.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskirft: Karen Hare
Annonce
Pin it