Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udblød husblassen i koldt vand 10 min. Tag bladene op, og smelt dem i det vand, der følger med, enten i mikroovn eller over vandbad. Rør ymer, sukker og vaniljekorn sammen. Rør lidt af ymerblandingen i husblassen, og tilsæt herefter husblasblandingen i ymeren lidt ad gangen. Pisk fløden til blødt skum, og vend den forsigtigt i. Fordel ymerblandingen i portionsglas eller i en skål. Stil fromagen i køleskabet tildækket i minimum 4 timer.
  2. Riv rugbrødet på et råkostjern. Smelt smørret på en pande, og kom rugbrødssmulderet og brun farin på panden. Svits det hele under omrøring 3-5 min., og lad det køle af.
  3. Server ymerfromagen med rugbrødsdrys og evt. ovnbagte rabarber. Ovnbagte rabarber: 200 g rabarberstilke 4-5 spsk. sukker Skær 200 g rabarberstilke i skiver. Læg dem i et ovnfast fad, og drys med 4-5 spsk. sukker. Stil dem i ovnen ved 200 gr. i 20-30 min., og lad dem køle af. Du kan evt. tilsætte lidt korn fra en vaniljestang.
Velbekomme!
Annonce
Pin it