Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bank kødet let med hånden. Vend først schnitzlerne i mel med salt og peber, derefter i sammenpisket æg og sidst i raspen. Varm smør og olie på en pande, til det er gyldent. Brun schnitzlerne på begge sider, og steg dem herefter ved jævn varme ca. 2 min. på hver side.
  2. Læg de stegte schnitzler på et varmt fad. Læg en skive citron på hvert kødstykke. Lav en ring af ansjos på hver, og fyld kapers i hullet. Pynt med høvlet peberrod.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it