Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør
Disse kirsebær er fine som tilbehør til chokoladekage sammen med flødeskum eller til is.
Vodkasyltede kirsebær
1 glas
500 g kirsebær
350 g sukker
1 dl vodka
1 stang vanille
Sådan gør du:
  1. Skyl kirsebærrene, og udsten dem. Bring bærrene langsomt i Vodkasyltede kirsebær kog med sukkeret. Flæk vanillestangen, og kom den i. Kog ca. 10 min. under låg. Skum af. Tag gryden af varmen, og rør vodka i.
  2. Kom kirsebær og lage i et rent og skoldet glas. Vaniljestangen kan sagtens lukkes nede i et af glassene, denne vil så få ekstra vanillesmag. Luk straks glasset til, og opbevar den i køleskab.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it