Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
Denne ret sætter du over, et par timer før gæsterne kommer.
Sådan gør du:
  1. Vend kødet i hvedemel med salt og peber. Varm olien op i en gryde, og brun kødet. Hak løget. Skær gulerødderne i skiver og persillerødder i skrå skiver. Kom grønsagerne i gryden, og svits dem med et par min. Kom vin, vand, salt, peber, persille, timian og laurbærblad i gryden.
  2. Lad retten småkoge under låg ca. 2 timer, til kødet er godt mørt. Smag til med salt og peber. Fjern timian og laurbær. Smag til med salt og peber.
Tips!
Kom evt. et par dl piskefløde og lidt saucekulør i gryderetten, og jævn den yderligere ved at røre piskefløden med 1 stor spsk. majsstivelse. Rør jævningen i retten, og kog den med under omrøring ca. 1 min. Server salaten i skåle ved siden af, da der er meget væske ved retten.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it