Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Varm 1 spsk. olie i en wok eller dyb stegepande. Brun først halvdelen af kødet, og tag det op på et fad. Varm 1 spsk. olie op, og brun resten af kødet. Tag også det op. Aftør wokken.
  2. Snit forårsløgene. Gem den grønne top til pynt. Snit bladsellerien i finde skiver. Hak den nederste del af citrongræsset. Svits løg, bladselleri, citrongræs, citronskal, hvidløg og ingefær i wokken i 1 spsk. olie. Kom kødet tilbage i gryden. Kom også sukker, limesaft, fishsauce, sojasauce og chili i. Kog op. Lad retten simre under tætsluttende låg ca. 1½ time, til kødet er helt mørt.
  3. Udrør majsstivelsen i ½ dl koldt vand, og rør det i. Kog kort igennem. Smag evt. til med lidt ekstra fishsauce eller sojasauce. Dryp sesamolie over.
  4. Kog glasnudlerne efter anvisning på emballagen, og kom dem i en sigte til afdrypning. Kom nudlerne i retten, eller server dem til. Pynt evt. retten med frisk chili, koriander og limebåde.
Tips!
Du kan komme 200 g sukkerærter i retten. De skal koge med 5 min.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it