Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørSøde sager og drikke
Kvædemarmelade har en dejlig krydret smag, der er god til ost og også i kager.
Sådan gør du:
  1. Vask kvæderne, og skær hver kvæde i 6 både. Kom kvædestykkerne i en gryde, og hæld vand over, så det dækker.
  2. Lad kvæderne simre under låg i ca. 30 min. Tag frugten op af vandet, og fjern skræl og kernehus. Gem ½ liter af kogevandet, kassér resten. Læg kvædebådene i gryden, kom kogevand over, og lad det simre 30 min.
  3. Mas mosen igennem en sigte. Hæld mosen tilbage i gryden, og tilsæt kanel og sukker. Lad mosen koge ca. 5 min. under omrøring.
  4. Hæld marmeladen på rene, skoldede glas. Hvis marmeladen skal gemmes, kan du skylle glassene i et konserveringsmiddel eller i spiritus.
Velbekomme!
Foto: Tia Borgsmidt / Opskrift: Bente Halkjær Jensen
Annonce
Pin it