Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Glæd familien med sprøde varme hveder til store bededag.
Varme hveder
12 stk.
50 g gær
2 æg
1 tsk. sukker
500 g hvedemel
1 tsk. salt
75 g smør
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i den lune mælk. Pisk æggene i, og tilsæt sukkeret. Kom halvdelen af melet i. Rør dejen sammen med en grydeske, og tilsæt salt. Rør smørret i, kom resten af hvedemelet i, og ælt dejen let.
  2. Smør en skål med olie. Kom dejen heri. Vend dejen rundt, så den bliver olieret. Læg et stykke plastfilm over skålen. Lad dejen hæve ca. 1 time.
  3. Form 12 boller. Læg dem i en form, 20 x 30 cm, foret med bagepapir. De skal lægges med 2 cm’s mellemrum, så de gror sammen under bagningen. Lad dem efterhæve 15 min.
  4. Bag bollerne ca. 20-25 min ved 200 gr.
  5. Flæk de afkølede boller, og rist dem sprøde på brødristeren lige inden servering. Server med smør og evt. også hjemmelavet chokoladepålæg.
Tips!
5 LÆKRE LEDSAGERE TIL HVEDERNE
  • Brieost og smuttede panderistede mandler vendt i flydende honning.
  • Lagret ost i skiver med radiser.
  • Skiver af spegepølse, rødløgsringe og karse.
  • Rabarbermarmelade.
  • Flødeost smagt til med friskklippet purløg og presset hvidløg.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it