Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rens grønsagerne, og skær gulerødder, persillerødder og pastinakker i stave. Læg dem i en bradepande. Dryp olivenolie over, og drys med havsalt og timian. Bag rodfrugterne møre i en forvarmet ovn på 200 gr. i 35-40 min.
  2. Skær fisken i lange stykker. Dup fisken tør, og dyp den først i mælk og herefter i rasp eller rugmel. Steg fisken i ½ olie og ½ smør, til den er gylden og sprød. Vend de ovnbagte rodfrugter med hakket purløg og servér med citronbåde.
Velbekomme!
Opskrifter: Marie Melchior
Foto: Betina Hastoft/Linnea Press
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Skønt bagværk