Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Vi serverer denne parfait med jordbærsauce og glaserede mandler.
Vaniljeparfait
4-6 personer
100 g flormelis
Tilbehør:
Jordbærsauce:
400 g jordbær
1 dl vand
5 spsk sukker
2 spsk vand
Glaserede mandler:
5 spsk. sukker
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommer og flormelis cremet. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og pisk dem i æggemassen.
  2. Pisk fløden til skum, og vend det i æggeblandingen.
  3. Kom ismassen i en fryseegnet form, og frys den mindst 6 timer.
  4. Glaserede mandler: Smelt sukkeret langsomt på en pande (ikke med slip letbelægning, da sukkeret bliver meget varmt). Når det er gyldent, vendes mandlerne i. Fordel mandlerne på bagepapir, køl dem af, og server dem til isen.
  5. Jordbærsauce: Skyl og nip jordbærrene. Skær dem evt. i kvarte, hvis de er store. Kog jordbær og vand sammen 3-4 min. Kom sukkeret i og rør, til det er opløst. Udrør majsstivelsen i 2 spsk. vand, og rør det i. Kog kort igennem. Køl jordbærsaucen af, til den er lun eller kold. Server jordbærsaucen og de glaserede mandler til vaniljeparfaiten.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it