Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

BagværkSøde sager og drikke
Vandbakkelser med skønt fyld er en lækkerbisken, som får tænderne til at løbe i vand på de fleste af os. Prøv denne mormorklassiker, der er en gevinst på ethvert kaffebord.
Vandbakkelser med chantilly-creme og ribsgele
12 stk.
Vandbakkelsesdej:
2½ dl vand
100 g smør
100 g hvedemel
1 knsp. salt
2-3 æg
Chantilly-creme:
½ liter piskefløde
4 spsk. flormelis
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Kog vand og smør sammen i en gryde. Kom alt hvedemelet i på en gang, og rør, til dejen slipper gryden. Tag gryden fra varmen, og rør salt i, køl dejen lidt af. Pisk æggene i dejen at ad gangen med en håndmikser. Pisk evt. æggene let sammen inden, så er det nemmere at tilsætte dem lidt ad gangen. Dejen skal være så fast, at den ikke flyder ud på pladen, så hold evt. lidt æg tilbage.
  2. Sæt dejen på en plade med en ske i små toppe. Der skal bruges ca. 2 spsk. dej pr. top. Vandbakkelser hæver meget op, så der skal være god afstand imellem dem.
  3. Bag vandbakkelserne ved 200 gr. i ca. 25-30 min. på midterste ovnribbe. Åbn ikke ovnen de første 15 min., så falder vandbakkelserne nemlig sammen. Afkøl kagerne.
  4. Pisk fløden til skum, og smag den til med udskrabede vaniljekorn og flormelis. Skær vandbakkelserne over, og fyld dem med skummet. Kom også 1 tsk. ribsgele i hver. Pynt med sigtet flormelis på toppen.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it