Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørSøde sager og drikke
Tyttebærsyltetøj smager rigtig godt til vildt. Hvis du ikke kan få fat i friske tyttebær, så kan frosne bruges. Alternativt kan du bruge tranebær.
Tyttebær-pære-syltetøj
2-3 glas
300 g tyttebær
200 g pærer
½ kg sukker
Sådan gør du:
  1. Skyl og rens tyttebærrene. Skræl pærerne, og skær dem i både. Fjern kernehuset. Kog tyttebær, pærebåde og citronsaft langsomt op. Lad det simre ca. 10 min. under låg, til pærerne er næsten møre. Drys sukkeret over, og lad det simre yderligere 10 min. uden låg.
  2. Kom syltetøjet på rengjorde, skoldede glas. Luk til. Opbevarer dem mørkt og køligt, gerne i køleskab.
Tips!
Bruger du frosne bær, skal syltetøjet tilsættes geleringsmiddel, f.eks. rød melatin. Følg anvisningen på emballagen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it