Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland vand, smuldret gær, salt og olie i dejskålen. Tilsæt gradvist melet, mens du rører med piskerisene på håndmikseren. Skift til dejkrogene, når dejen tager form, og ælt den grundigt. Den skal være ret lind. Dæk den til, og lad den hæve en times tid.
  2. Slå dejen ned, del den i 8 klumper, og tril dem til boller. Bollerne trykkes flade, og så skal de – i princippet – tages op og svinges lidt i luften, så de bliver lange og tynde. Er man ikke vokset op med den kunst, kan man trykke bollerne flade med fingerspidserne. Da dejen er elastisk, må det gentages et par gange med mindst 10 minutters interval.
  3. Pisk yoghurt, olie og æg sammen, og pensl brødene tykt med blandingen. Hvis hullerne efter fingerspidserne er forsvundet, må du trykke igen inden penslingen. Bag brødene ved 225 gr. i ca. 15 min.
Velbekomme!
Annonce
Pin it