Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Supper
Når vinden rusker i træerne, og regnen slår mod ruden, så er der intet som suppe, der kan gøre en varm og glad helt ud i tåspidserne.
Sådan gør du:
  1. Kom kyllingen i en gryde, og dæk den med vand. Bring gryden i kog, og skum overfladen af for urenheder. Tilsæt salvie, porretoppe, gulerødder, selleri og salt, og lad det koge under låg i ca. 35 min.
  2. Tag kyllingen op, og hæld fonden gennem en sigte ned i en gryde, og kog fonden ind til det halve.
  3. Skær løg og selleri i små tern, og hak hvidløget fint. Varm olien i bunden af en gryde, og steg løg og selleri et par min. Tilsæt hvidløg, og steg lidt. Kom rosmarinkvisten og tomater skåret i små stykker i, og steg dem med et par min. Hæld suppen på, og bring det hele i kog. Tilsæt tomatpure og paprika, og lad det koge 5 min.
  4. Tilsæt den finthakkede rosmarin, og smag suppen til med paprika, salt og peber.
  5. Drys brødene med ost, og bag dem i ca. 7 min. ved 180 gr. Server den varme suppe med ostebrød.
  6. Køb evt. en færdig hønsekødssuppe på frost, eller brug bouillon i stedet for selv at lave suppen.
Tips!
Suppen kan også bruges som tomatsauce til pasta, kog da suppen yderlige ind, så lidt af vandet fordamper.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Annonce
Pin it