Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørVegetarretter
Passer godt til friskkogt pasta med masser af parmesan.
Sådan gør du:
  1. Skær bladselleri, gulerødder, løg og hvidløgsfed i mindre stykker, og hak dem fint på et skærebræt med en stor kniv. Varm olivenolie op i en gryde, og svits grønsagerne heri et par min.
  2. Kom flåede og hakkede tomater, vin, laurbærblad, salt og peber i. Kog det hele sammen uden låg i ca. 20 min. Rør jævnligt. Fjern laurbærbladet. Kom oregano i, og kog det med de sidste 5-10 min.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it