Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Godt og velkrydret brød, meget lækkert til en salat og et glas vin.
Tomat- og parmesansnegle
ca. 14 stk.
3 dl mælk
25 g gær
1 1/2 tsk. salt
3 spsk. olivenolie
ca. 450 g mel
Sådan gør du:
  1. Mælken lunes og hældes over den smuldrede gær. Salt, olivenolie og ca. 450 g mel tilsættes, og dejen æltes igennem. Den hæver ca. 45 min.
  2. Vend dejen ud på et meldrysset bord, drys med lidt mere mel, og tryk den til en ca. 25 x 45 cm stor firkant. Smør med tomatpure, drys med parmesan, og rul dejen sammen. Skær den i 3 cm tykke skiver.
  3. Læg sneglene på pladen, fold snippen ind, så de beholder formen. Lad dem efterhæve ca. 20 min, Pensl med sammenpisket æg, og bag sneglene ved 210 gr. i ca. 14 min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it