Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom nødderne i en bradepande, og stil dem i ovnen ved 200 gr. i 8-10 min. Kom dem i et rent klæde, og gnid hinderne af så godt som muligt. Hak nødderne.
  2. Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Vend de 335 g hvedemel, nødder og bagepulver i. Stil dejen i køleskabet 1 times tid.
  3. Del dejen i 2. Ælt kakaopulver i den ene halvdel. Ælt de 35 g mel i den anden halvdel. Rul begge dejstykker ud til 30 cm lange pølser. Sno dem ind i hinanden til en lang pølse.
  4. Læg pølsen på bagepapir på en bageplade, og bag den 45 min. ved 180 gr. på midterste ovnribbe. Skær pølsen i skrå, 1 cm tykke skiver. Bag dem i ovnen ved 175 gr. i ca. 15 min. Afkøl dem på en bagerist.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it