Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog suppen op i en gryde. Kom tern af kyllingefilet i sammen med snittede forårsløg og evt. kaffir limeblade. Kog det sammen ca. 10 min. Kom kokosmælk i, og kog op. Smag suppen til med fishsauce eller sojasauce samt reven ingefær, lime- eller citronsaft og sambal oelek chilipasta.
  2. Kog ægnudlerne efter anvisningen på emballagen. Hak dem groft, og kom dem i suppen. Varm suppen igennem. Du kan også servere ægnudlerne i en skål for sig eller spise brød til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it