Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fjerkræ
Thaistreetfood med kylling - thaimad når det er bedst.
Sådan gør du:
  1. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand. Afdryp.
  2. Skær løg og peberfrugt i små tern. Varm en wok eller dyb pande op med olie, og steg kødet, til det har skiftet farve. Tilsæt løg og peberfrugt, og svits det med et par min. Tilsæt limesaft, fishsauce, sukker, ingefær, finthakket citrongræs og chili. Læg låg over, og lad retten simre ca. 10 min. Kom nudlerne i, og varm kort igennem.
  3. Pynt evt. retten med koriander, limebåde og chili samt et drys ristede peanuts eller cashewnødder.
Tips!
Brug kun de nederste 3-4 cm af citrongræsset, og hak det meget fint.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it