Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom kødet i en skål, og hæld sojasauce over. Tilsæt hvidløg og ingefær. Vend kødet rundt, og lad det trække et par timer i køleskab. Tag kødet op af marinaden, og kassér marinaden. Pensl kødet med olie. Grill kødet 1520 min. på udendørsgrillen, og kom peber over. Vend den flere gange under grilningen. Eller brun flanksteaken i olie på begge sider på en pande. Kom flanksteaken i et smurt ovnfast fad. Stil kødet i ovnen ved 225 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe. Skær kødet i meget tynde skiver.
  2. Skræl mangofrugten, og skær den i tynde både. Skyl og afdryp salaten godt. Skær agurken i skiver. Nip bønnerne, og kog dem 6 min. i letsaltet vand. Hæld vandet fra. Snit løgene. Bland mango og grønsager i en skål. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand. Skær dem i mindre stykker. Fordel nudler, mango og grønsager i portionsskåle.
  3. Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og dryp over. Fordel kødet, og drys med cashewnødder og evt. koriander.
Tips!
Du kan f.eks. bruge en rest stegt kylling i stedet for oksekødet.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it