Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom kyllingen i en gryde, og hæld vandet ved. Kog op, og skum af. Skær gulerødder og løg i mindre stykker. Kom gulerødder, løg, salt og peberkorn i gryden og kog op. Lad retten småkoge under låg ca. 1¼ time, til kyllingen er mør. Vend kyllingen efter 45 min. Suppen sies over i en anden gryde og skummes for fedt.
  2. Pil kødet af kyllingen, og skær det i tern. Kasser skind og ben.
  3. Hak løget, og svits den i olie. Tilsæt karryen, og svits den med. Kom suppe, kokosmælk og evt. kafirlimeblade i. Tilsæt limesaft, sukker, ingefær og sojasauce. Kog det sammen 4-5 min. Udrør majsstivelsen i vand, og rør det i. Kog kort op under omrøring, og smag til med salt og peber. Kom kødet i, og kog det med 3-4 min. under omrøring. Lad hver især pynte deres egen portion med rødløg og koriander eller persille.
Tips!
Kog kyllingen – og lav evt. saucen – 3-4 timer før, og opbevar tildækket på køl. Varm saucen op med kyllingekødet under omrøring i ca. 10 min. lige før servering.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it