Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Afpuds mørbraden, og skær den i 2 cm tykke bøffer. Brun dem på begge sider i olie på en pande. Kom teryiakisaucen over, og steg bøfferne yderligere 2-3 min. på hver side.
  2. Skær agurken i tern. Skræl mangoen, og skær den i både. Skær gulerødderne i meget tynde stænger. Snit spidskålen meget fint. Halver tomaterne. Bland agurk, mango, gulerødder, spidskål og tomater. Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand. Afdryp dem, og kom dem på et fad.
  3. Hak thaichilien fint, og pisk den sammen med limesaft, sojasauce og olie. Fordel grønsager og mango over nudlerne. Dryp marinaden over salaten. Fordel mørbradbøfferne over. Pynt med koriander og peanuts. Server limebåde og ekstra peanuts til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it