Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog og pil kyllingen, som beskrevet under Tarteletter med kylling i asparges. Skær kødet i mindre tern.
  2. Hak løget, og svits det kort i smør i en gryde. Kom rensede, kvarte champignoner i. Svits dem 3-4 min. Rør hvedemelet i. Tilsæt kogende suppe lidt ad gangen under omrøring. Kom fløden i. Tilsæt æbleeddike, sukker og rosmarin. Kog stuvningen ca. 5 min. under omrøring. Kom kyllingekødet i. Kog kort igennem under omrøring, og smag til med sukker, salt og peber.
  3. Steg baconskiverne sprøde på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle.
  4. Varm tarteletterne i ovnen. Fyld den varme stuvning i. Server dem straks pyntet med bacon samt evt. rosmarinkviste og tomatbåde.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl
Annonce
Pin it