Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Snit kålen, og kog den ca. 5 min. i letsaltet vand sammen med gulerødder i skrå skiver. Afdryp grønsagerne i en sigte. Smelt smørret i en gryde. Rør hvedemelet i. Tilsæt kogende bouillon lidt ad gangen under omrøring. Kom fløden i. Kog stuvningen sammen ca. 5 min. under omrøring.
  2. Tilsæt skinke, spidskål, gulerødder og dild eller persille. Kog op under omrøring. Smag til med sennep, salt og peber.
  3. Varm tarteletterne i ovnen. Fyld den varme stuvning i. Server dem pyntet med tynde æblebåde og timian eller persille.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl
Annonce
Pin it