Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

FjerkræTærter, pizza og madpandekager
Lækre og velsmagende tarteletter - præcis som saglig oldemor ville havde lavet dem.
Tarteletter med kylling og champignon
10 stk.
Sådan koger du kyllingen:
1 kylling
1 l vand
salt
1 tsk. peberkorn
urter til kogning f.eks. porretop, gulerod, selleritop og 1 lille laurbærblad
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i mindre stykker. Gør svampene i stand, skær dem i kvarte og rist dem i smørret. Drys mel over svampene, rør indtil det hele er godt blandet, og tilsæt varm kyllingesuppe under omrøring.
  2. Kog saucen igennem, og smag den til med salt og peber. Læg låg fyldet, og hold det varmt ved ca. 65 gr. i ovnen.
  3. Lun tarteletterne, og anret dem med et drys paprika og lidt grønt på toppen.
  4. Sådan koger du kyllingen:
  5. Kom kyllingen i en gryde. Tilsæt vand salt, peber og urter, og kog det hele op. Dæmp varmen, og fjern skummet. Kog kyllingen ca. 1 time, eller til kødet slipper benene.
  6. Læg kyllingen til afdrypning i et dørslag. Si suppen, og stil den koldt, til fedtet på overfladen kan fjernes.
  7. Fjern fedt og skind på den lunkne kylling, og pil kødet fra benene. Kasser skind og ben, og køl kødet af.
Tips!
Du får en del kød i overskud. Brug det f.eks. i sandwiches eller til boller i karry. Du kan også bruge suppeurter fra frost frem for friske urter.
Velbekomme!
Annonce
Pin it