Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i melet, og tilsæt flormelis og vaniljekorn. Saml dejen med æggeblomme og evt. vand. Pak dejen i plastfilm, og lad den hvile i køleskab i ca. 30 min.
  2. Skræl æblerne, og skær dem i både.
  3. Smelt sukkeret til lys karamel på en stålpande. Tilsæt 50 g af smørret. Kom æblerne på panden, og vend dem rundt, til de er gyldne. Smør en rund bageform (20 cm i diameter) med resten af smørret. Her har vi bagt kagen i Eva Trios silikoneform – den er nem at bruge til denne kage. Fordel æblerne i formen, de skal ligge tæt.
  4. Rul dejen ud, så den er ca. 22 cm i diameter. Læg den over æblerne, og pres den forsigtig ned langs formens kant. Stik nogle små huller i dejlåget.
  5. Bag kagen ved 180 gr. i ca. ½ time, til låget er gyldent.
  6. Lad kagen afkøle 10-15 min. Det er vigtigt, da karamellen ellers vil løbe ud. Læg et låg eller et fad over formen. Vend kagen rundt, så æblerne kommer øverst. Server kagen lun med flødeskum eller vaniljeis til.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it