Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær smørret i små tern, og smuldr dem i mel og salt, til det ligner revet ost. Brug evt. en foodprocessor, det er lynhurtigt. Saml dejen med æggeblomme og vand. Lad dejen hvile tildækket 30 min. I køleskabet.
  2. Tryk dejen lidt ud på et meldrysset bord. Drys lidt mel over,og rul dejen ud med en kagerulle. Smør en tærteform, og kom dejen i formen. Tryk dejen ud, og lav en pæn kant. Lad altid dejen gå 2-3 mm op over formens kant.
  3. Rens spinaten, og skyl den grundigt. Snit forårsløgene i tynde skiver. Damp spinat og løg 3 min. i letsaltet vand, og afdryp det godt i en sigte.
  4. Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt ost, salt og peber. Vend grønsagerne i. Kom fyldet i formen, og drys mandlerne over. Stil tærten i ovnen ved 175 gr. på midterste ovnribbe i ca. 50 min., til den er gennembagt og gylden.
Tips!
TIDSFORBRUG: 1 TIME OG 20 MIN ARBEJDSTID: 40 MIN.
Velbekomme!
Annonce
Pin it