Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i melet. Tilsæt salt, og saml dejen med A38 og vand. Lad dejen hvile 30 min. i køleskab. Rul dejen ud, og kom den i en smurt tærteform, ca. 22 cm i diameter.
  2. Snit forårsløg og spidskål, og skær gulerødderne i skiver. Kog løg, spidskål og gulerødder ca. 4 min. i letsaltet vand, og lad grønsagerne dryppe af i en sigte.
  3. Pisk æg, hytteost, mælk, hvedemel, salt, peber og parmesan sammen. Vend grønsagerne i. Fordel fyldet i tærteformen, og bag tærten ca. 50 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe.
Velbekomme!
Annonce
Pin it