Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørTærter, pizza og madpandekager
Vælg de bedste kartofler, gerne nye, du kan få til tærten, så bliver den både smuk og lækker. Giv en frisk, grøn salat som tilbehør.
Sådan gør du:
  1. Kør de to slags mel sammen med smør, salt og æggeblommer i foodprocessoren. Fordel dejen i en 18 cm’s tærteform, læg den i en plastpose, og stil formen køligt i mindst en time.
  2. Rør den smuldrede feta med æg, mælk og timian. Vend kartoffelternene i olie.
  3. Tænd ovnen, læg nødderne derind, indtil hinderne sprækker – ca. 5 min. Tag dem ud, køl af, og gnid det meste af hinderne bort.
  4. Prik tærtebunden med en gaffel. Bred kartofler og nødder ud i formen, og hæld ostemassen over fyldet.
  5. Bag tærten ved 180 gr. ca. 40 min.
Velbekomme!
Annonce
Pin it