Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær græskarkødet i 1 x 1 cm tern. Bland forlagen, og hæld den over. Lad det stå køligt og tildækket natten over. Si forlagen fra og kasser den.
  2. Kom alle ingredienserne til syltelagen i en gryde, og kog det op. Kom græskarternene i, og kog dem ca. 10 min. Tag græskarternene op med en hulske, og læg dem i rene og skoldede glas.
  3. Kog syltelagen lidt ind, til der dannes seje bobler. Skum af. Hæld den varme lage over græskarternene. Læg en omvendt underkop eller lign. over, til alle ternene holdes under lagen.
  4. Luk glasset til, og opbevar det mørkt og køligt.
Velbekomme!
Annonce
Pin it