Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær græskarkødet i 1 x 1 cm tern. Bland forlagen, og hæld den over. Lad det stå køligt og tildækket natten over. Si forlagen fra og kasser den.
  2. Kom alle ingredienserne til syltelagen i en gryde, og kog det op. Kom græskarternene i, og kog dem ca. 10 min. Tag græskarternene op med en hulske, og læg dem i rene og skoldede glas.
  3. Kog syltelagen lidt ind, til der dannes seje bobler. Skum af. Hæld den varme lage over græskarternene. Læg en omvendt underkop eller lign. over, til alle ternene holdes under lagen.
  4. Luk glasset til, og opbevar det mørkt og køligt.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Skønt bagværk