Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom skank og bov i en gryde, og hæld vand over, så det lige dækker. Bring vandet i kog. Skum af. Tilsæt ingredienserne til kogelagen. Lad det koge ved svag varme i ca. 2 timer. Kødet skal kunne slippe benene. Si kogelagen fra, og gem 5 dl af den.
  2. Pil kødet af benene, og kassér sværen. Hak kødet groft med en kniv. Kog de 5 dl suppe op med løg og resten af krydderiblandingen 5-6 min. uden låg. Vend kødet i, og kog op et par min. Smag til med salt og peber. Kom sylten op i en form. Dæk den til, og stil den i køleskab. Sylten skal trække til dagen efter.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it