Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
Svinefilet med spinatkartofler
(4 pers)
Svinefilet:
8 tynde skiver lufttørret skinke
1 bundt timian
2-3 spsk. olivenolie
Spinatkartofler:
3 spsk. mayonnaise
1½ spsk. grov sennep
Salat:
1 håndfuld spæde spinatblade
1 håndfuld timianblade
Sådan gør du:
  1. Vikl skinken om kødet, og snør med kødsnor. Sæt timiankviste fast under snoren, og krydr med salt og peber. Brun kødet af på alle sider i olie på panden, og læg fileten i et ovnfast fad midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 gr., og lad kødet stege i ca. 25 min., eller til det har en centrumtemperatur på 60 gr.
  2. Kog kartoflerne næsten møre i ca. 8 min. i saltet vand, og lad dem trække under låg i ca. 7 min. Hak spinatbladene groft med en skarp kniv.
  3. Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep, salt og peber sammen. Vend spinaten i, og smag til med salt og peber. Halver kartoflerne, og vend dem i spinatcremen.
  4. Halver tomaterne, og riv eller skær salaten i mindre stykker. Bland salaten med tomater, spinat og timian.
  5. Server fileten skåret i tynde skiver med de cremede spinatkartofler og salat som tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it