Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tø dejen op, og læg 2 af pladerne oven på hinanden. Rul dem ud til et kvadrat, dæk dejen til, og lad den hvile i ca. 10 min. Det gør den mindre tilbøjelig til at trække sig sammen under bagningen. Læg den i en 20 x 20 cm form.
  2. Giv sveskerne et kort opkog i vand med sukker, rom og lime (5-10 min.). Si væden fra. Køl sveskerne af, og kog væden ind til sirup.
  3. Drys cremepulveret oven på tærtedejen i formen, og dæk den med svesker. Rul resten af dejen ud til et kvadrat, og skær den i 2-3 cm brede strimler. Flet dem som låg, og tryk dem omhyggeligt til i enderne.
  4. Dryp siruppen over tærten, drys med perlemelis, og bag tærten ved 175 gr. i ca. 50 min. Server kagen lun eller afkølet.
Tips!
Server flødeskum eller en god vaniljeis til kagen, det kan kun give pluspoint til køkkenchefen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it