Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekager
Brug blandede spisesvampe fra skoven eller supermarkedet – begge dele vil fungere fint. Serveres nybagt som den er eller lun med purløgssauce.
Svampetærte med purløgssauce
4 personer
2 plader butterdej
2 spsk. mel
2½ dl fløde
1-2 spsk. citronsaft
Purløgssauce:
Sådan gør du:
  1. Tø dejen op, skær den ene plade i 3 strimler, og rul den anden ret tyndt ud. Læg den i en 18 cm’s form. Tryk den omhyggeligt ind til formen, undgå at trække eller strække dejen. Brug strimlerne til at beklæde formens kant. Tryk alle samlinger af dejen godt sammen. Lad formen hvile, mens fyldet tilberedes.
  2. Pil og hak løget. Snit svampene i passende stykker, og sauter dem sammen med løget. Sigt lidt mel over svampene, rør et øjeblik, og tilsæt så fløde under omrøring. Kog op, og smag til med salt, peber og citronsaft. Lad stuvningen køle af til stuetemperatur.
  3. Skær kanten af dejen til, og hæld svampefyldet i formen. Drys med lidt rasp, og bag tærten ved 200 gr. i ca. 30 min.
  4. Pisk fløden til blødt skum, rør den med cremefraiche, og smag til med tomatkoncentrat, salt og peber. Drys med masser af purløg, og server saucen til den afkølede tærte.
Tips!
Brug en hobbykniv til at skære dejen med, så hæver kanterne fint op.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it