Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Denne ret kan både laves af dyrkede svampe og af fine spisesvampe som kantarel eller karljohan.
Sådan gør du:
  1. Sauter svampene i det meste af smørret i en dyb pande. Tilsæt hakket skalotteløg og ris, og rør, til risene er klare.
  2. Tilsæt hvidvin, og vend forsigtigt. Tilsæt gradvis bouillon under forsigtig omrøring, til konsistensen er tilpas. Læg låg på, og hold det varmt. Rør resten af smørret i retten, og server med parmesan og persille.
Tips!
Tørrede svampe fra butik er også fine til denne ret. Brug dem som anvist på emballagen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it