Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Forvarm ovnen til 175 gr. Smør en terrin (6 dl eller 6 individuelle forme, der kan indeholde 1 dl hver).
  2. Børst svampene grundigt af for jord og sand, og skær dem i mindre stykker. Skræl og hak løget.
  3. Steg svampe og løg i smør i 10-15 min. Tilsæt estragon, salt og peber.
  4. Blend blandingen fint i en foodprocessor. Tilsæt persille, et æg ad gangen og fløde. Miks, til blandingen er jævn. Krydr med salt og peber. Fordel dejen i formen. Bag den i midten af ovnen i 35-40 min. Bruger du små forme, skal du ca. halvere bagetiden.
  5. Lad postejen køle af. De individuelle portioner er lette at tippe ud, når de er kolde. Server med salat, tranebærsauce og cornichoner.
  6. Tranebærsauce: Varm forsigtigt geleen i en lille kasserolle, og rør den glat. Bland tranebær og ingefær i, og fjern gryden fra varmen. Tilsæt portvin. Lad det afkøle, og opbevar saucen i køleskab indtil servering.
Velbekomme!
Opskrifter: Caroline Hofberg
Foto: Ove Lindfors/Linnea Press
Annonce
Pin it