Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Denne dej er så nem, som noget kan være, og du får slet ikke klistrede fingre. Brødet er et fint, neutralt madbrød, der passer til alle former for varm mad.
Sådan gør du:
  1. Rør øl, smuldret gær, salt, usigtet speltmel og durummel sammen. Det sker på et øjeblik med en almindelig dejskraber. Lad den hæve en god halv time, og ælt den ganske let.
  2. Drys bord og dej med durum, klap dejen til en flad kage, og tril den ret stramt sammen. Læg brødet på sammenføjningen, og lad det efterhæve ca. 30 min.
  3. Rids det på langs, og bag det ved 200 gr. i ca. 25 min.
Tips!
Du kan erstatte speltmelet med sigtemel. Prisen er kun den halve og så får du i tilgift rug i dit brød.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it