Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Det er et lille nulevende fortidsminde, vi spiser, når vi skal have strutter til fastelavn. Det er hyggeligt at tænke på, og derfor tilsætter vi lidt fint fuldkornsmel, så bagværket får lidt af sin oprindelige karakter.
Sådan gør du:
  1. Bland kærnemælk, lunken mælk, smuldret gær, sukker, salt, æggeblomme samt 150 g Mild fuldkornsmel, og pisk det hele grundigt sammen. Lad det hvile ca. 45 min. et lunt sted.
  2. Ælt færdig med det mel, dejen kan tage, og del den i to portioner. Den ene portion trilles til 6 boller og formes til strutter – klip et dybt kryds i hver bolle, og træk ”armene” ud i korsform. Læg strutterne til hævning. Den anden portion deles også i 6, trilles til lange pølser og formes til kringler. Både strutter og kringler efterhæver ca. 45 min., inden de pensles med æggehviden. Kringlerne kan drysses med kommen eller nigellafrø og begge dele bages ved 200 gr. i ca. 12 min.
Velbekomme!
Annonce
Pin it