Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Lun minimælken og opløs gæren heri.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne til dejen og ælt sammen.
  3. Form den til to boller og lav en fordybning i midten til fyldet.
  4. Pisk æggehviden sammen med minimælk, cremepulver, sødemiddel og vaniljekorn.
  5. Varm det op i en lille gryde og pisk, til det begynder at tykne.
  6. Kom så meget creme i hullet, som der kan være, og bag bollerne i en varm ovn ved 200° i ca. 15 minutter.
  7. Rør kakao, skummetmælkspulver og sødemiddel sammen. Kom lidt vand i, til det har den rette glasurkonsistens.
  8. Afkøl bollerne og fordel glasuren rundt om cremen på dejen. Kom hindbær- eller jordbærmarmelade i bollerne sammen med cremen.
Velbekomme!
Foto: www.vægtkonsulenterne.dk / Opskrift: www.vægtkonsulenterne.dk
Annonce
Pin it