Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Kanel i kager dufter og smager af jul ♥
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet. Kom æg, salt og sukker i. Smuldr smørret i hvedemelet. Bland gærblandingen og melblandingen, og ælt dejen kort sammen, til den er ensartet og smidig. Stil dejen til hævning tildækket ca. 1 time.
  2. Rør smør, marcipan, farin, sukker og kanel sammen. Rul dejen ud til en rektangel på et meldrysset bord (25 x 40 cm). Smør fyldet på. Rul dejen sammen om fyldet til en roulade. Skær pølsen i 16 skiver ca. 2½ cm tykke. Læg skiverne på bagepapir. Giv dem et lille tryk. Lad sneglene efterhæve 15 min. Pensl med sammenpisket æg. Pensl også hen over kanelfyldet, så løber det ikke ud under bagningen.
  3. Bag sneglene på midterste ovnribbe ca. 15-18 min. ved 200 gr.
  4. Kog vandet til glasuren op i en lille gryde. Tag gryden af varmen, og kom chokoladen i. Pisk, til den er smeltet. Rør flormelis i til en glat glasur. Fordel glasuren over de afkølede snegle med en ske.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it