Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og sukker til stabilt, lyst skum. Bland de tørre ingredienser, og vend dem i skummet. Bred dejen ud i en smurt springform (22 cm i diameter) med papir i bunden. Bag kagen ved 225 gr. i ca. 15 min. Lad den hvile 10 min., inden du tager den ud af formen og køler den af.
  2. Pisk fløden til skum. Smag til med portvin, og rør forsigtigt endnu et øjeblik. Læg den kolde bund på et kagefad, dryp med portvin, og top fløden op på bunden.
  3. Form marcipanen til en flad bold, sigt lidt flormelis ud på bordet, og dæk med et ark bagepapir. Rul marcipanen tyndt ud, og læg den over fyldet. Sigt kakao ud over marcipanen, og server straks.
Tips!
Bunden kan bages og dryppes med portvin dagen før, ligesom marcipanen kan rulles ud og rulles sammen ved hjælp af bagepapir, så den er nem at påføre kagen lige inden servering. Husk at opbevare marcipanen i en plasticpose indtil brug.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it