Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Godt brunchbrød, der bages som en stor, flad bolle, og som passer både til ost, skinke, pølse og marmelade. Den flade form nedsætter både bage- og afkølingstid, så brødet er hurtigt at servere friskbagt.
Stor durumbolle
2 stk.
Fordej:
3 dl vand
3 spsk. olivenolie
1 ½ tsk. salt
250 g durummel
Næste morgen:
ca. 250 g pizzamel
Sådan gør du:
  1. Fordejen røres sammen aftenen før, sådan at den står 6-10 timer, inden den gøres færdig.
  2. Næste morgen tilsættes pizzamel gradvist, og dejen æltes færdig. Dejen drysses med rigeligt durummel og vendes ud på bordet, hvor den deles i to, formes til kugler og klappes ud i ca. 2 cm tykkelse, der lægges til hævning, mens ovnen varmer op til 175 gr.
  3. Brødene bages ca. 25 min.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it