Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smelt 2/3 af den mørke chokolade i mikroovn eller over vandbad. Hak resten af chokoladen, og rør den i det smeltede. Når det hele er smeltet, er chokoladen klar.
  2. Smør den i ½ cm’s tykt lag i formens 4 huller, sørg for at chokoladen lægger sig jævnt langs kanten og helt op til toppen (se foto). Der er 5 halve æg i formen, og du kan vælge at fylde det sidste hul, så har du en æggeskal i reserve, hvis en af de andre knækker. Gør du det, skal du bruge 50 g chokolade ekstra.
  3. Lad chokoladen stivne. Tag forsigtigt de halve æg ud. Sæt de 2 æggehalvdele sammen til et helt æg ved hjælp af lidt smeltet chokolade.
  4. Pynt æggene med f.eks. et glansbillede sat på med lidt smeltet chokolade, bånd og fjer.
Tips!
Pak evt. æggene ind i cellofan, hvis de skal bruges som gave.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it