Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fisk
Fisk er på alle måder godt! Det smager godt, og så er de fulde af gode stoffer, som er sunde for kroppen. Her får du en lækker klassiker friskfanget fra sommerlandet.
Sådan gør du:
  1. Damp halvdelen af fiskefileterne i lidt letsaltet vand i en gryde 3-4 min., og lad dem dryppe af.
  2. Vend resten af fiskefileterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt og peber. Varm olien op i en gryde. Frituresteg fiskefileterne, til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
  3. Skræl aspargesene fra top til fod. Skær den træede ende af. Kog aspargesene møre ca. 10 min. i letsaltet vand, og afdryp dem i en sigte.
  4. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen.
  5. Fordel skiftevis stegte og dampede fiskefileter på et fad. Kom dressingen over. Fordel asparges, rejer og kaviar over.
  6. Pynt med dild og evt. citronbåde. Kan også som her portionsanrettes på ristede brødskiver.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it