Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Du kan købe dem færdige, både i supermarkedet og hos fiskehandleren, men det er nemt og sjovt at lave dem selv.
Sådan gør du:
  1. Tø sildefilterne op, og klip alle finnerne af. Drys kødsiden med salt og peber, luk sildene, og vend dem i æg og rasp. Steg sildene gyldne i rigelig olie, og læg dem straks til afdrypning på køkkenrulle.
  2. Kog lagen op, og køl den af. Fortynd den evt. med lidt vand, hvis du finder smagen for tæt. Hæld den over sildene, og lad dem trække fra dag til dag. Pynt med løgringe.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Skønt bagværk